Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: “Υπερήφανοι για την απόδοση μας στην τρίτη περίοδο”

Καστρίτης: “Υπερήφανοι για την απόδοση μας στην τρίτη περίοδο”

giannis kastritis

Στην απόδοση της ομάδας του στην τρίτη περίοδο στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο προπονητής του Άρη δήλωσε υπερήφανος για την εμφάνιση των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πιτίνο για την δίκαιη νίκη τους. Όλοι είδαμε ότι στα τρία δεκάλεπτα ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι δικαιότατα έχουμε αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημο, κυρίως σε θέμα ενέργειας και στο πόσο δυναμικοί θέλαμε να παρουσιαστούμε πάνω στην μπάλα και στα ριμπάουντ.

Αυτό αποδεικνύεται στην μεγάλη διαφορά που είχαμε στα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο σχεδόν 73% που είχε ο Παναθηναϊκός στα δίποντα.

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι για την αντίδραση των παικτών μας στην τρίτη περίοδο, νομίζω με την ίδια ένταση συνεχίστηκε η προσπάθεια μας και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανεξαρτήτου του τελικού αποτελέσματος και του επιμέρους 25-6. Δεν έχουν παράπονο από την προσπάθεια και την ενέργεια, απλά όταν ο Παναθηναϊκός δυνάμωσε την άμυνα του δεν ήμασταν έτοιμοι να… διαβάσουμε και να συμπεριφερθούμε σωστά, κάτω από συνθήκες κόπωσης.

Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, η ομάδα προσπαθεί να προχωρήσει στα σωστά βήματα, ακόμα έχουμε ορισμένα κενά διαστήματα που πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε.

Δυστυχώς είχαμε ακόμα έναν τραυματισμό σήμερα, του Διαμαντή Σλαφτσάκη και ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα που έχουμε, με τις απουσίες του Μπελ και του Βεργίνη. Ο Λάκι Τζόουνς έπαιξε απροπόνητος, οπότε πρώτα ο Θεός να είμαστε όλοι υγιείς και καταθέτοντας καρδιά και ψυχή πάνω στο παρκέ να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Πανιώνιο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και στους τρεις θεσμούς που συμμετέχει”.

Όσον αφορά την παρουσία του Ρικ Πιτίνο και την δική του ως αντίπαλοι είπε: “Και μόνο που το όνομα μου μπαίνει στην ίδια σειρά με του κόουτς Πιτίνο, είναι κάτι δύσκολο να το φανταστείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…