Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: “Τα ψυχικά αποθέματα των παικτών και η αφιέρωση…”

Καστρίτης: “Τα ψυχικά αποθέματα των παικτών και η αφιέρωση…”

kastritis 2

“Μπράβο” “μοίρασε” ο Γιάννης Καστρίτης στους παίκτες του μετά την νίκη επί του Ρεθύμνου, ενώ αφιέρωσε το θετικό αποτέλεσμα σε ένα φίλο των “κιτρίνων” ο οποίος του είχε στείλει μήνυμα στο κινητό του και του μετέφερε πως ο Άρης είναι η αιτία που είναι ακόμα ζωντανός.

Συγκεκριμένα ο Καστρίτης δήλωσε:

“Να ξεκινήσω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια και τα εύσημα στους παίκτες μας. Η νίκη ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντική. Γνωρίζαμε ότι το σημερινό ματς για το Ρέθυμνο ήταν τελικός, άρα έτσι έπρεπε να αγωνιστούμε κι εμείς, γιατί έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοσή μας, ακόμα και μακριά από την έδρα μας.

Η σημερινή νίκη αποκτάει ιδιαίτερη σημασία γιατί χάσαμε δύο παιχνίδια ενώ είχαμε σημαντικό προβάδισμα, σήμερα κερδίσαμε, ανατρέποντας το εις βάρος μας σκορ. Αυτό χρειάζεται μεγάλα ψυχικά αποθέματα, πίστη και υπομονή σε κάθε κατοχή. Αυτό οι παίκτες μας το επέλεξαν στο έπακρο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο, καταλαβαίνω ότι, είναι μία μέρα δύσκολη. Καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους και τον φίλο μου τον κόουτς Ζιάγκο.

Θα μου επιτρέψετε να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Δέχτηκα ένα μήνυμα στο κινητό μου από φίλο του Άρη το οποίο έλεγε ότι, για εμένα και τους παίκτες μου, ο Άρης είναι η δουλειά μας, για τον ίδιο, είναι η αιτία, που είναι ακόμα ζωντανός. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Θέλω να του αφιερώσω την νίκη και παρ’ ότι ο Άρης στην ιστορία του έχει κάνει σημαντικότερες νίκες από αυτή, θέλουμε έτσι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Το ίδιο θα γίνει και στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο”.

Για το ότι ο Άρης γύρισε το παιχνίδι από το -15 (47-32): “Μαγικό ραβδάκι δεν υπάρχει. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Δεν είμαστε η ομάδα που θέλει να έχει έναν ηγέτη. Μπορούμε να παίξουμε εξαιρετική άμυνα και από εκεί και πέρα, παίζοντας σωστό μπάσκετ, να σουτάρουμε από την καλύτερη θέση. Από την στιγμή που δουλεύει σκληρά η ομάδα, δεν βρίσκω τον λόγο να μην βγει αυτό στο παρκέ. πρέπει να πιστεύουμε στο πλάνο και τις δυνατότητές μας. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και όλα τα αποτελέσματα μετράνε” γιατί δεν υπάρχει επιστροφή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…