Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: “Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο η συγκέντρωση”

Καστρίτης: “Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο η συγκέντρωση”

kastritis 1

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει ο Άρη με τον Γιάννη Καστρίτη να μιλάει για την αναμέτρηση. Ο προπονητής των “κίτρινων” τόνισε πως στο παιχνίδι θα παίξουν σημαντικό ρόλο η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτούς ο αγώνας, αλλά και πως εμφανίζονται πιο δυνατοί, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους.

Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, μπροστά στο κοινό τους και είναι πολύ επικίνδυνοι σε λεπτομέρειες του παιχνιδιού, όπως το επιθετικό ριμπάουντ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει αναμφισβήτητα η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη νίκη μας απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και να δούμε πως μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και στα εκτός έδρας παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…