Κεντρική Γυναίκες Και επίσημα τέλος η Χαλιβέρα!

Και επίσημα τέλος η Χαλιβέρα!

tania

Η Τάνια Χαλιβέρα μετά από μία μεγάλη καριέρα στα παρκέ, αποφάσισε να κρεμάσει τα μπασκετικά της παπούτσια. Όπως γράψαμε αποκλειστικά στο Ebasket (δείτε εδώ) τα Καλύβια πρότειναν στις Ελληνίδες παίκτριες να μειώσουν κατά 50% τις απολαβές τους, αλλά η Τάνια Χαλιβέρα δεν το δέχτηκε και αποφάσισε να αποχωρήσει όχι μόνο από την ομάδα, αλλά και από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

“Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και φαίνεται πώς και για μένα έφτασε αυτή η ώρα! Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ήρθε η ώρα να βάλω τίτλους τέλους στην επαγγελματική μου καριέρα, αποχαιρετώντας τα παρκέ,τον χώρο που έγινε το δεύτερο σπίτι μου για 20 περίπου χρόνια. Έναν χώρο που μου πρόσφερε πάρα πολλά, παίζοντας πολύ μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της ζωής, αλλά και της προσωπικότητας μου!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’όλα την οικογένεια μου, που με στήριξε σε όλες τις ωραίες, αλλά προπάντων στις δύσκολες στιγμές, και που κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή τις θυσίες, τις οποίες έπρεπε να κάνω για να πετύχω σε αυτόν τον δύσκολο χώρο, που λέγεται γυναικείο μπάσκετ!

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες, τους προπονητές, τους φροντιστές και τις συμπαίκτριες που αγωνιστήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, και από τον καθένα αποκόμισα όσα ξεχωριστά είχαν να μου διδάξουν!

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα ήθελα να το πω στον οργανισμό και τους φίλους του Ολυμπιακού, που μαζί με την εθνική Ελλάδας υπήρξαν τα 2 μεγαλύτερα κεφάλαια της καριέρας μου!

Αποχωρώ γεμάτη τίτλους, εμπειρίες, αλλά το σημαντικότερο ανθρώπους και φιλίες, οι οποίες με συντρόφευσαν σε όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή μου!!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Πρωτέα Βούλας – Εσπερίδες Καλλιθέας 72-74

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Εσπερίδες. Οι Εσπερίδες Καλλιθέας κατέλαβαν την 3η θέση στο πρωτά…