Κεντρική NBA Η τρομερή πάσα του Αντετοκούνμπο στο top-10! (vid)
NBA

Η τρομερή πάσα του Αντετοκούνμπο στο top-10! (vid)

antetokounmpo houston

Μια από τις αδιαμφισβήτητες αγωνιστικές αρετές του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ο τρόπος με τον οποίο “σκανάρει” το γήπεδο πάνω από την αντίπαλη άμυνα, ώστε να διαγνώσει τον ελεύθερο συμπαίκτη. Στο σημερινό top-10 περιέχεται μια φάση αυτού του είδους, με τον “Greek freak” να μπαίνει στο “κάδρο” των κορυφαίων στιγμιοτύπων της ημέρας δίχως να χρειαστεί κάποια από τις συνηθισμένες του “πτήσεις”!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ φιγουράρει στο νο.9, χάρη στο court-vision που επέδειξε σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο του ματς. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς δέχθηκε νταμπλ-τιμ στο ποστ, με βοήθεια από την αδύνατη πλευρά αλλά κατόρθωσε να πασάρει σκαστά με γυρισμένο το κορμί του στον Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος σκόραρε, κόβοντας πανέξυπνα στη base-line!

Στην κορυφή του top-10 φιγουράρει ο Άντονι Ντέιβις, με τον κορυφαίο σέντερ του κόσμου να καθιστά μάταιες τις προσπάθειες των παικτών του Κλίβελαντ να σκοράρουν, μοιράζοντας διαδοχικές τάπες! Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Τζον Κόλινς χάνει την ισορροπία του αλλά κατορθώνει να καρφώσει, ο Τζέιμς Χάρντεν επιδεικνύει το πιο “θανατηφόρο” step-back του κόσμου ενώ ο Λόνζο Μπολ δείχνει ότι μπορεί να παίξει άμυνα και να πασάρει όπως λίγοι άλλοι στη λίγκα!

Το top-10 της ημέρας (9/1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…