Κεντρική Basket League Άρης Η συνεχιζόμενη προσπάθεια του Παπαγεωργίου, ο κόσμος και η σύσκεψη

Η συνεχιζόμενη προσπάθεια του Παπαγεωργίου, ο κόσμος και η σύσκεψη

aris papageorgiou sinedefksi

Επαφές επί επαφών για τον Χάρη Παπαγεωργίου… Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, που έχει “βγει” μπροστά ώστε να βρεθούν άνθρωποι από την “κιτρινόμαυρη” οικογένεια προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα (υπάρχει το θέμα της άρσης του ban το οποίο είναι πολύ σοβαρό), κάνει συνεχώς συζητήσεις με παλιούς παράγοντες και γενικότερα με άτομα που είναι κοντά στο μπάσκετ του Άρη.

Το εγχείρημα να συνεισφέρουν πολλοί οικονομικά με ιδιαίτερα μεγάλα ποσά, αν μη τι άλλο δεν είναι καθόλου εύκολο για διάφορους λόγους. Πάντως ο Παπαγεωργίου πραγματοποιεί μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν έσοδα και ίσως μια πιθανή νίκη επί του Ήφαιστου Λήμνου να αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το ματς της Κυριακής, στον Άρη παίρνουν μηνύματα πως το Παλέ θα έχει πολύ κόσμο. Στους “κίτρινους” θέλουν όλα να κυλήσουν ομαλά και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έγινε σύσκεψη με την αρμόδια εταιρία security του γηπέδου προκειμένου να δοθούν διάφορες κατευθύνσεις. Στους “κίτρινους” περιμένουν οι φίλοι της ομάδας να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Καστρίτη, σε ένα ματς που υπάρχει το “πρέπει” της νίκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…