Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η πρώτη θέση του ομίλου παραμένει στα χέρια μας”

“Η πρώτη θέση του ομίλου παραμένει στα χέρια μας”

banki

Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάμπεργκ στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος είναι αισιόδοξος για την πρωτιά στον όμιλο.

«Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Οι αριθμοί το εξηγούν. Ήταν μοναδικό παιχνίδι για το μεγαλύτερο μέρος και το σκορ ήταν ισόπαλο. Οι ομάδες είχαν την ευκαιρία τους να κερδίσουν. Είχε να κάνει με τις αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η τύχη στο τέλος. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι για να βάλουμε αυτά τα καλάθια.

Η Μπάμπεργκ ήταν σε θέση να βάλει καλάθια στο τέλος. Ήρθε η ώρα να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε για το τέλος του ομίλου. Η πρώτη θέση του ομίλου παραμένει στα χέρια μας. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Εάν κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο συγκέντρωσης μέχρι τέλους θα τερματίσουμε πρώτοι και θα έχουμε μεγάλα αποτελέσματα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Ματσιούλις τόνισε:  «Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ. Ήταν σπουδαία μάχη με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο γιατί οι αριθμοί είναι ίδιοι και κάποιες αποφάσεις στο τέλος έκριναν το παιχνίδι. Ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…