Κεντρική Elite League Η πληρότητα φέρνει και πίστη στον Ηρακλή για την άνοδο!

Η πληρότητα φέρνει και πίστη στον Ηρακλή για την άνοδο!

irapanhgyriko

Ο Ηρακλής για 7 αγωνιστικές ήταν έτοιμος να διατηρεί το όνειρο της πρώτης θέσης και φυσικά αυτό ήταν το κάτι παραπάνω για την ομάδα του Κώστα Μέξα.

Οι χαμηλοί τόνοι είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της φετινής ομάδας στο Ιβανώφειο. Οι ήττες αντιμετωπίζονται με τρόπο, οι αλλαγές και οι προσθήκες έγιναν χωρίς καθυστέρηση, αλλά υπάρχουν και οι τραυματισμοί που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Εκτός ο Σοκ, εκτός ο Πολυτάρχου, πρόβλημα ο Κακαρούδης και πολλά άλλα.

Οι ήττες στη Λάρισα και την Κω δεν έφεραν την καταστροφή. “Με τις επιστροφές όλων θα είμαστε καλύτεροι” τόνισε ο Κώστας Μέξας. Πολλές φορές και οι δημοσιογράφοι κρίνουν με βάση την εικόνα, αλλά οι προπονητές και οι εντός ομάδας είναι οι γνώστες για το τι μπορεί να επηρεάσει την εικόνα μιας ομάδας.

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει ένα πολύ ακριβό ρόστερ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τον Ηρακλή θεωρούν πως δεν μπορεί να έρθει η πρώτη θέση. “Στόχος μας είναι πάμε στην αναμέτρηση του 2ου γύρου χωρίς ήττα. Εκεί όλα είναι πιθανά, έχω πίστη στην ομάδα” μας έλεγε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Δρακόπουλος.

Η πίστη συνήθως συντηρεί την ελπίδα, αλλά μιλάμε για ένα ματς που θα γίνει στην 23η αγωνιστική. Στερεί κανείς από τον Ηρακλή να ονειρεύεται απευθείας άνοδο;Όχι φυσικά. Και αν δε γίνει αυτό, υπάρχει η δεύτερη θέση.

Όμως τα πάντα επαληθεύονται μόνο μαθηματικά, οπότε όταν θα επιτευχθεί η άνοδος, τότε στο Ιβανώφειο θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί. Αλλωστε, ο κόσμος είναι μαζί με την ομάδα όσο ποτέ άλλοτε και δεν υπάρχουν γκρίνιες. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο, μέχρι το επόμενο…

ΥΓ. Ο Μιχάλης Λιάπης είναι από τα πιο φιλότιμα παιδιά της νέας φουρνιάς και η προσθήκη του στον Ηρακλή μόνο λύσεις θα δώσει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…