Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Η νέα έδρα του Πανιωνίου

Η νέα έδρα του Πανιωνίου

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε για την νέα έδρα της ομάδας. Οι “κυανέρυθροι” θα αγωνίζονται στο κλειστό γήπεδο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου, με τις απαιτούμενες ενέργειες να ολοκληρώνονται μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι προχωρά τις διαδικασίες για την μεταφορά της έδρας της ομάδας μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου και στην περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου.
Το μέλος της διοίκησης και διευθυντής της ΚΑΕ, κ. Χρήστος Χριστοδούλου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της εγκατάστασης του γηπέδου «Σοφία Μπεφόν» κ. Καβάσιλα και τον γενικό διευθυντή του ΕΣΑΚΕ κ. Κονδύλη, εξέτασαν όλους τους χώρους της εγκατάστασης και συμφώνησαν για όλες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να δοθεί η αδειοδότηση της έδρας από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Στις επόμενες ημέρες, η ΚΑΕ περιμένει την παραλαβή επίσημου παραχωρητηρίου για την χρήση του γηπέδου “Σοφία Μπεφόν” απο τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και με την ολοκλήρωση των άνωθι απαιτούμενων ενεργειών, έως το τέλος Φεβρουαρίου, την επίσημη έγκριση του ΕΣΑΚΕ.
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη για την έυρευση άλλης έδρας που θα φιλοξενήσει την ομάδα μπάσκετ, μέχρι την ολοκλήρωση της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και για την υλικοτεχνική υποστήριξη που θα προσφέρει στην διαδικασία μεταφοράς και αδειοδότησης στο νέο γήπεδο.
Ταυτόχρονα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύση Χατζηδάκη που δέχτηκε να παραχωρήσει το νεοτεύκτο κλειστό γήπεδο για την φιλοξενία της ομάδα μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τα «κυανέρυθρα» αισθήματα που τον διακατέχουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Στις 19 Αυγούστου η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Την προσεχή Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της …