Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η ιδιαίτερη φανέλα που θα φορέσει ο Ολυμπιακός στην Πόλη! (pic)

Η ιδιαίτερη φανέλα που θα φορέσει ο Ολυμπιακός στην Πόλη! (pic)

OLYMPIAKOS

Με μια ιδιαίτερη φανέλα θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, στέλνοντας για ακόμη μία φορά το φιλανθρωπικό του μήνυμα. Οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν με φανέλα που θα έχει το λογότυπο της Ένωσης “Μαζί για το παιδί” και θα είναι η τρίτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα που θα τη φορέσουν.

Η ενημέρωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ:

“Bwin και Ολυμπιακός συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα την ένωση “Μαζί για το παιδί”! Όπως στις αναμετρήσεις με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (06/12) και την Νταρουσάφακα στη Κωνσταντινούπολη (27/12), έτσι και στην σημερινή (24/01, 19.30) με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, οι ερυθρόλευκες φανέλες θα φέρουν το λογότυπο της ένωσης που προσφέρει τόσα πολλά σε παιδιά και οικογένειες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Μεγάλος Χορηγός της, η bwin, επέλεξαν από κοινού πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, σε χώρες που η bwin δεν παρέχει τις υπηρεσίες της, στην επίσημη εμφάνιση να προβάλλεται το σήμα της ένωσης “Μαζί για το παιδί”, με στόχο να κάνουν γνωστό το έργο της και να συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων!”

Δείτε τη φανέλα:

fanela paidi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…