Κεντρική Basket League Άρης Η χρησιμοποίηση του Ελ Σιντ…

Η χρησιμοποίηση του Ελ Σιντ…

goulielmos papageorgiou ioannidis

stellas periklisΕπειδή η αγωνιστική κρίση στον μπασκετικό Άρη συνεχίζεται, μετά από αιτήματα μελών του ιστορικού συλλόγου, αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου από τον Ερασιτέχνη. Θέμα συζήτησης η κατάσταση στο μπάσκετ και η σύγκλιση γενικής συνέλευσης τις επόμενες μέρες. Πιθανός τόπος το Αλεξάνδρειο, στις 10 Ιανουαρίου, με την απαίτηση να παρουσιαστεί σε αυτήν την συνέλευση ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Γουλιέλμος.

Πριν από λίγα 24ωρα η διοίκηση Γουλιέλμου εξέδωσε ανακοίνωση και πράγματι είπε αλήθειες. Το ζήτημα όμως είναι ότι ο Αρης κινδυνεύει με υποβιβασμό και λύσεις δεν υπάρχουν. Και βέβαια ο ερχομός ενός νέου παιδιού δεν μπορεί, όσο και να θέλει, να δώσει λύσεις και να σώσει την κατάσταση. Όπως πολύ σωστά δήλωσε και ο κόουτς του Χολαργού Αρης Λυκογιάννης, ο Τολιόπουλος είναι εκτελεστής και πεινασμένος,αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την απόδοση του από την σημαντική έλλειψη αγώνων.

Τα προβλήματα βέβαια, εκείνοι που γνώριζαν,τα περίμεναν. Εκείνο που δεν περίμεναν ίσως ήταν η χρησιμοποίηση του Ελ Σιντ για να αλλάξει το κλίμα και να πέσουν οι κορώνες των αποδοκιμασιών της επιλογής Καστρίτη. Τι επινόησαν; Να οργανώσουν επίσκεψη-συνάντηση του Ελ Σιντ Γιάννη Ιωαννίδη στα γραφεία του Αρη με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Γιάννη Καστρίτη. Ναι, είναι πολύ σκληρό, αλλά τον κόσμο πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια και όχι να του λες ψέματα.Και το λέω αυτό,διότι δεν ήταν απλά ατυχής η σκέψη και η επινόηση.Ήταν κάτι χειρότερο. Θα έπρεπε να σεβαστούν κάποιοι την κατάσταση την οποία βιώνει ο Γιάννης Ιωαννίδης και να μην τον βάλουν σε μία τέτοια δεινή για τον ίδιο και για την διαδρομή του διαδικασία σε μία τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Και για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι,στην πρόσφατη θέση που πήρε η διοίκηση Γουλιέλμου, δεν είχε άδικο όταν είπε ότι, ‘’Τον Μάρτιο του 2018 άλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο και η μετοχική σύνθεση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Παραλάβαμε κλειστά γραφεία, υπαλλήλους σε επίσχεση εργασίας, επειδή ήταν για πολλούς μήνες απλήρωτοι, αθλητές όλους τελείως απλήρωτους, προπονητές και προπονητικό τιμ, επίσης τελείως απλήρωτους. Κανένας προμηθευτής δεν συνεργαζόταν με την ομάδα, διότι δεν μπορούσε να πληρώσει το παραμικρό και το σύνολο της οικογένειας του μπασκετικού ΑΡΗ βρισκόταν σε απόγνωση.’’

Αυτό κάποιοι το ξεχνούν. Και κυρίως εκείνοι που εξυμνούσαν τον Λάσκαρη, τον οποίο αποθέωναν ως ο μέγας τραπεζίτης που παρεπιπτόντως είχε δωρίσει μικρούς ράβδους χρυσού στην πρώτη του συνέντευξη τύπου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περικλής Στέλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91 (vid)

Χειρότερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ένας τρόπος να σταματήσεις τη …