Κεντρική Γ' Εθνική Η Αχαγιά ’82 δήλωσε παρούσα και έβαλε “φωτιά” στο πρωτάθλημα

Η Αχαγιά ’82 δήλωσε παρούσα και έβαλε “φωτιά” στο πρωτάθλημα

Η Αχαγιά ’82 από την αρχή του πρωταθλήματος του 1ου Νότιου ομίλου της Γ΄Εθνικής ότι θα είναι από τις ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσουν. Η Αχαγιά ’82 μέχρι στιγμής πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και μετά τη μεγάλη νίκη της κόντρα στη Μεγαρίδα έβαλε για τα καλά υποψηφιότητα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Η Αχαγιά ’82 σε δώδεκα αναμετρήσεις μέχρι στιγμής μετράει 9 νίκες και μόλις τρεις ήττες, έχει συγκεντρώσει 21 πόντους και βρίσκεται στην τέταρτη θέση μόλις μία νίκη μακριά από τη δεύτερη. Η ομάδα του Χρήστου Σαράντη τη 12η αγωνιστική πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Μεγαρίδα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη “μάχη” για τη δεύτερη θέση.

Πρωταγωνιστές σ΄ακόμη μία αναμέτρηση ήταν  οι Τσάμης και Οικονομόπουλος, οι οποίοι σημείωσαν 17 και 15 πόντους, αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες είναι και οι πρώτοι σκόρερ της Αχαγιάς ’82 και οδηγούν την ομάδα τους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η Αχαγιά έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι μία εξαιρετική ομάδα και μέχρι το τέλος θα παλέψει για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…