Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα H ιδιαίτερη αναφορά του Ομπράντοβιτς

H ιδιαίτερη αναφορά του Ομπράντοβιτς

zeliko obradovits

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού, αρχικά τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε πως όλοι οι παίκτες του είχαν θετική παρουσία στην αναμέτρηση, όχι μόνο ο Έρικ Γκριν.

Αναλυτικά όσα είπε ο “Ζοτς“:

“Είχαμε πει πως το βασικό θα ήταν να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε επιθετικά σε άμυνα και επίθεση και αυτό κάναμε. Οι παίκτες μου πάλεψαν από την αρχή ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το παιχνίδι σε κανένα σημείο, ακόμη κι όταν διαμορφώθηκαν διαφορές πάνω από τους 20 πόντους και ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας ως το τέλος. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τον τρόπο που παίξαμε σήμερα.”

Για τον Γκριν: “Πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά. Όχι μόνο ο Γκριν. Πήγα καλά, σκόραρε, ήταν επιθετικός στην άμυνα. Και ο Ντίξον το ίδιο. Δεν αναφέρομαι συνήθως σε έναν παίκτη, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω. Ο Βέσελι αγωνίστηκε σήμερα σχεδόν χωρίς προπόνηση, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Ήθελε όμως να παίξει, είχε μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει και αυτό έκανε σήμερα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…