Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γουίλιαμς-Γκος: “Μιλουτίνοφ, ο κορυφαίος σέντερ της Ευρωλίγκα”

Γουίλιαμς-Γκος: “Μιλουτίνοφ, ο κορυφαίος σέντερ της Ευρωλίγκα”

goss

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε με πολύ εγκωμιαστικά λόγια για τον συμπαίκτη του, Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς ο Σέρβος σέντερ σάρωσε κάτω από τα καλάθια (18 πόντοι, 18 ριμπάουντ) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γουίλιαμς-Γκος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον θρίαμβο των “ερυθρολεύκων” κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα ενώ, συνεχάρη και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για την υψηλή αποδοτικότητά τους.

“Κάναμε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σταθερότητα. Είναι δύσκολο να βαθμολογήσουμε την προσπάθεια αλλά πρέπει να έχουμε σταθερότητα για 40 λεπτά. Είναι σημαντικός ο Μιλουτίνοφ για εμάς σε άμυνα και επίθεση. Είναι σημαντικό να έχεις έναν παίκτη να πασάρεις τη μπάλα. Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα“, τόνισε ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού.

Ακόμη, ο Γουίλιαμς-Γκος ανέφερε: “Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που κερδίσαμε για πρώτη φορά στα ντέρμπι. Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε την έδρα μας. Ο Μιλουτίνοφ είναι σπουδαίος, έκανε πολλή καλή δουλειά. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βοήθησε πολύ και κάθε παίκτης που ήρθε από τον πάγκο συνέβαλλε ώστε να έρθει η νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …