Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκρίφιν: ”Να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου”

Γκρίφιν: ”Να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου”

griffin aek

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι πολύ προσεκτική απέναντι στο Περιστέρι και να ακολουθήσει τις οδηγίες του κόουτς Μπανκι για να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Από τις πιο επικίνδυνες ομάδες το Περιστέρι

Καλησπέρα σε όλους,

Προερχόμαστε από νίκη στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Ντιζόν, η οποία συνδυάστηκε από μια καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η νίκη μας κρατάει σταθερά στη πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και στα επόμενα μας που απομένουν.

Αύριο αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι, μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του Πρωταθλήματος. Μην ξεχνάνε ότι ηττηθήκαμε τη πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας και όλοι στην ομάδα θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς του πρώτου γύρου.

Ο αντίπαλος μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο, καθώς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρι τη τελευταία στιγμή για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που τελειώσαμε από το προηγούμενο ματς. Έχουμε προπονηθεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς και αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου πιστεύω ότι θα έχουμε ένα θετικό απόγευμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…