Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Γκίκας για Καράμπελα: “Κλείνει τα 18; Καιρό είχα να δω…”

Γκίκας για Καράμπελα: “Κλείνει τα 18; Καιρό είχα να δω…”

Προμηθέας

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού Ζώη Καράμπελα στο παιχνίδι του Προμηθέα με το Περιστέρι, τονίζοντας ότι καιρό έχει να δει έναν τόσο μικρό σε ηλικία παίκτη να μπαίνει στο παιχνίδι και να αλλάζει τη ροή ενός παιχνιδιού.

“Νομίζω ότι δείξαμε πως είμαστε μια καλή ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Το Περιστέρι είναι με τη σειρά του όμως μια πάρα πολύ καλή ομάδα παρά το γεγονός πως δεν έπαιζε ο Χάροου σήμερα που είναι ένας κομβικός παίκτης. Ο μικρός ο Καράμπελας, δεν το ξέρω το παιδί, γύρισε μόνος του το ματς και έφτασε το Περιστέρι να το διεκδικεί. Έδειξε πως είναι πολύ καλός παίκτης και συγχαρητήρια. Είχα καιρό να δω μικρό να μπαίνει και να αλλάζει τη ροή ενός παιχνιδιού. Κλείνει τα 18; Μπράβο του, έχει πολύ μέλλον πιστεύω!

Εμείς δεν δείξαμε συγκέντρωση στο 3ο δεκάλεπτο, δεν πρέπει να υπατιμάς κανέναν. Το ματς έγινε ροντέο και ενώ είχαμε μία σημαντική διαφορά δεν την κρατήσαμε. Δείξαμε έλλειψη εμπειρίας στη διαχείριση. Ωστόσο δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα και στο τέλος πήραμε ξανά διαφορά και την κρατήσαμε”, δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ του Προμηθέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…