Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Έξαλλος με τις απολύσεις προπονητών της Ευρωλίγκα ο Μπλατ

Έξαλλος με τις απολύσεις προπονητών της Ευρωλίγκα ο Μπλατ

davied blatt olympiakos

Οι 7 από τις 16 ομάδες της Ευρωλίγκα έχουν προβεί σε αλλαγή προπονητή, κάτι που έχει εξοργίσει τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία τόνισε ότι οι ομάδες μ΄αυτόν τον τρόπο δεν δείχνουν σεβασμό στους τεχνικούς.

Αναλυτικά:

“Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί επτά από τους 16 προπονητές. Με εξοργίζει. Δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα. Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί και δεν έχουν τον σεβασμό που πρέπει από τις ομάδες τους”.

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχστσε: “Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολλά χρόνια με τον ίδιο κορμό και έχει όλα όσα χρειάζεται για να μακροημερεύσει, όμως θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και πάρουμε κάτι καλό. Φυσικά και είμαστε έτοιμοι, είμαστε μία ομάδα που εφαρμόζουμε διαφορετικά συστήματα. Θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε”.

Για τις μάχες του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Έχουμε πάντα δυναμικές μάχες και τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας προπονητής που έχουμε μεγάλη ιστορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…