Κεντρική Διεθνή Επίθεση Τούρκογλου σε Καντέρ (pic)

Επίθεση Τούρκογλου σε Καντέρ (pic)

turkoglou

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, και απάντησε στις δηλώσεις του Ενές Καντέρ. Ο Τούρκος NBAer είχε δηλώσει πως δεν θα μεταβεί στο Λονδίνο για τους αγώνες με τους Νικς γιατί φοβάται μήπως δολοφονηθεί από την τουρκική κυβέρνηση, με τον Τούρκογλου να απαντάει με σκληρά λόγια.

Η απάντηση του Τούρκογλου:

“Ξέρουμε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει σε άλλες χώρες εξαιτίας θεμάτων με την visa του από το 2017. Με άλλα λόγια, ο Καντέρ δεν μπορεί να μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, όχι γιατί φοβάται για τη ζωή του, αλλά εξαιτίας θέματος με το διαβατήριό του και την visa του. Αυτή είναι η ιστορία που γνωρίζουν όλοι εδώ και καιρό, προσπαθεί να έρθει στο προσκήνιο με παράλογες δικαιολογίες και πολιτικά σχόλια.

Τέτοια σχόλια αποτελούν παράδειγμα πολιτικής εκστρατείας του Καντέρ κατά της Τουρκίας, καθώς και προσπάθειες να δώσει σημασία στον εαυτό του, καλύπτοντας την προσφορά του στην αθλητική του καριέρα.

Ο Καντέρ δεν βάζει στόχο μόνο την Δημοκρατία της Τουρκίας, που διέπεται από τον νόμο του δικαίου, με άδικες κατηγορίες, αλλά θεωρεί αδύναμη την Βρετανική ασφάλεια και προσπαθεί να βλάψει τις σχέσεις Τουρκίας – Βρετανίας.

Είναι προφανές ότι τα σχόλια αυτού του ανθρώπου είναι παράλογα και διαστρεβλώνουν την αλήθεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…