Κεντρική NBA Επιτέλους, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν! (vid)
NBA

Επιτέλους, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν! (vid)

lonzo ball tyson chandler

Το παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς εναντίον των Σικάγο Μπουλς είχε λάβει must-win χαρακτήρα για την ομάδα του Χόλιγουντ, με δεδομένο ότι είχαν “γλιστρήσει” στην 9η θέση της κατάταξης στη Δύση εν απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Η προχθεσινή ήττα απέναντι στους “ουραγούς”, Κλίβελαντ Καβαλίερς έκανε την κατάσταση ακόμα χειρότερη κι οι “λιμνάνθρωποι” δεν ήθελαν να επιτρέψουν περαιτέρω απώλειες εναντίον της 2ης χειρότερης ομάδας του NBA.

Έτσι λοιπόν, οι Λέικερς νίκησαν τους Σικάγο Μπουλς με 107-100 και μπήκαν ξανά σε τροχιά πλέι-οφ, έχοντας πλέον το ίδιο ρεκόρ με τους Γιούτα Τζαζ στην 8η θέση. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς στο τέλος της 3ης περιόδου, στέλνοντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων κι εκτοξεύοντάς τη στο τελευταίο 12λεπτο (94-76), με τους Μπουλς να μειώνουν έως και στους 5 πόντους τη διαφορά στο φινάλε αλλά δεν έμενε πια αρκετός χρόνος για την ολική ανατροπή.

Ο Λόνζο Μπολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και θετικά ποσοστά ευστοχίας (8/17 σουτ, 3/7 τρίποντα). Ο Κεντέιβιους Κάλντγουελ-Πόουπ έφθασε τους 17 πόντους με 8/10 βολές ενώ οι Μπράντον Ίνγκραμ και Κάιλ Κούζμα πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος, με τον καθένα να γεμίζει τη στατιστική του γραμμή (12 ριμπάουντ ο Κούζμα, 9 ριμπάουντ κι 7 ασίστ για τον Ίνγκραμ).

Οι Λέικερς, βέβαια, οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στα επόμενα ματς, καθώς θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους Θάντερ, τους Ρόκετς αλλά και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=P_y5azrZnPs

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…