Κεντρική NBA Επέστρεψε στα παρκέ και φίλησε το logo των Νικς ο Καντέρ! (vid)
NBA

Επέστρεψε στα παρκέ και φίλησε το logo των Νικς ο Καντέρ! (vid)

enes kanter knicks 1

Ο Ενές Καντέρ είχε μείνει στον πάγκο και στα 4 τελευταία παιχνίδια των Νιου Γιορκ Νικς, με την ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” να βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης του ρόστερ και να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ψηλούς του ρόστερ. Ο Τούρκος σέντερ έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, ζητώντας ανταλλαγή σε περίπτωση που συνεχίσει να μην παίζει αρκετά αλλά το χθεσινό ματς κόντρα στους Μάβερικς αποτέλεσε μια μικρή εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, ο Καντέρ πέρασε στο παρκέ στα μέσα της 3ης περιόδου, με τον κόουτς των Νικς, Ντέιβιντ Φίζντεϊλ να κάνει το χατίρι των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά: “We want Kanter!“. Τέτοιος, μάλιστα, ήταν ο ενθουσιασμός του 26χρονος σέντερ που γονάτισε και φίλησε το logo στο κέντρο του παρκέ, υπό την αποθέωση από το κοινό του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν!

Δείτε την είσοδο του Καντέρ στο παρκέ

Ο Καντέρ έμεινε στον αγώνα για 9 λεπτά, σημειώνοντας 5 πόντους και κατεβάζοντας 2 ριμπάουντ. Το σπουδαιότερο highight της βραδιάς για εκείνον ήταν το… air-ball που έκανε στο πρώτο σουτ που επιχείρησε, με τη “σκουριά” από την πολυήμερη απουσία να είναι εμφανής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…