Κεντρική Ελλάδα Άσχημες εικόνες στο παιχνίδι Ιτέα – Αίαντας Στυλίδας

Άσχημες εικόνες στο παιχνίδι Ιτέα – Αίαντας Στυλίδας

Κορασίδες

Ο Γ.Σ. Ιτέας φιλοξένησε τον Αίαντα Στυλίδας και κατάφερε να κερδίσει στην παράταση με 74-70. Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως, επισκιάστηκε από επεισόδια, που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ματς στις κερκίδες του γηπέδου.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι των φιλοξενουμένων δέχτηκαν επίθεση, ενώ επίθεση δέχτηκαν και οι παίκτες στο τέλος του αγώνα την ώρα που πήγαιναν στα αποδυτήρια, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Ο πατέρας του προπονητή της Ιτέας Χρ. Μωραϊτη λιποθύμησε και όπως έπεσε κάτω σπρώχτηκε και χτύπησε για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά!

Σύμφωνα με το stereabasket, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τα είχαν με τον παίκτη του Αίαντα, Τσιώλη, με τον οποίο είχαν προηγούμενα από το περσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα:

“Στο 4:12 πριν το τέλος της παράτασης λόγω επεισοδίων στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων μεταφέρθηκαν οι φίλαθλοι της της φιλοξενούμενης ομάδας στην κερκίδα αριστερά από τον πάγκο της β’ ομάδας για την αποφυγή περισσοτέρων επεισοδίων. με τη λήξη του παιχνιδιού και ενώ η β’ ομάδα πήγαινε προς τα αποδυτήρια δέχθηκε προπηλακισμούς από τους φιλάθλους της α’ ομάδας, δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα και ενώ οι παράγοντες της Ιτέας προσπάθησαν να συγκρατήσουν τους οπαδούς τους να λιποθυμήσει ο πατέρας του προπονητή της α’ ομάδας Χρήστου Μωραίτη. Ακολουθεί έκθεση”.

Πηγή: stereabasket.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…