Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Αποσκίτης: “Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς” (vid)

Αποσκίτης: “Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς” (vid)

giorgos mpelitsis milon ikaros kallitheas

Ο Μίλωνας πανηγύρισε ακόμη μία νίκη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας και συνεχίζει την καταδίωξη του Παλαιού Φαλήρου. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Δημήτρης Αποσκίτης, μετά το ματς τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια γι αυτούς είναι τελικοί.

Από την πλευρά του ο παίκτης του Μίλωνα, Γιώργος Μπελίτσης, που ήταν ο κορυφαίος των νικητών, τόνισε ότι αιφνιδιάστηκαν από το ξεκίνημα των Ικάρων, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκαν και πήραν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώργος Μπελίτσης: “Αιφνιδιαστήκαμε από το καλό παιχνίδι του Ικάρου Καλλιθέας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά βελτιωθήκαμε αμυντικά και αυτό μας έδωσε μια διαφορά ασφαλείας την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Ο Ικαρος έπαιξε πάρα πολύ καλά, και τον αδικεί η βαθμολογική του θέση. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Τράχωνες που κέρδισαν και το Φάληρο και πρέπει με την βοήθεια του Κόουτς να ήμαστε πολύ σοβαροί, για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να φθάσουμε στον στόχο μας που είναι να ανέβουμε”.

Δημήτρης Αποσκίτης: “Αν και αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή από την παρουσία του Ίκαρου Καλλιθέας, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε καθαρά, και αν δεν χαλαρώναμε στο τέλος θα μπορούσε η διαφορά να είναι πολύ μεγαλύτερη. Αν και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Τράχωνες, αυτό που προσπαθώ να περάσω στους παίχτες μου, είναι ότι όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι το ίδιο και είναι όλα τελικοί. Δεν είναι διαφορετικό το επόμενο παιχνίδι, από το σημερινό η από το μεθεπόμενο. Είμαι αρκετά συγκινημένος από την πρώτη παρουσία του νέου μας συνδέσμου, SPARTAN MILON GATE 1, και όχι μόνο εύχομαι σε αυτήν την όμορφη παρέα να είναι κάθε εβδομάδα και περισσότεροι αλλά είμαι και σίγουρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …