Κεντρική Basket League Χολαργός Αποκάλυψη Λυκογιάννη! “Αυτό είχα πει στον Μπλατ”

Αποκάλυψη Λυκογιάννη! “Αυτό είχα πει στον Μπλατ”

likogiannis

Ο Χολαργός έχασε στα σημεία από τον Ολυμπιακό, με τον Άρη Λυκογιάννη να αποκαλύπτει πως είχε πει στον Μπλατ πως θα του το κάνει πιο δύσκολο στον δεύτερο γύρο, σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο προπονητής του Χολαργού στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός

Αναλυτικά όσα είπε:

“Του είχα πει μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου (σ.σ. είχε λήξει 88-78 και ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος) πως θα του το κάνω πιο δύσκολο στον δεύτερο”, αποκάλυψε χαμογελώντας ο Λυκογιάννης. “Και ο κόουτς το θυμόταν και μου το είπε. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Είχαμε πει να αλλάξουμε την άμυνά μας και το πληρώσαμε, καθώς τη μία φορά ο παίκτης που είχε βγει πάνω στον Στρέλνιεκς γύρισε πίσω λίγο πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε και στη δεύτερη δεν παίξαμε καθόλου αυτό που είπαμε. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που εκμεταλλεύονται οι μεγάλες ομάδες και φτάνεις στην πηγή, αλλά δεν πίνεις νερό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά και στην δική μου ομάδα. Οι παίκτες μου είχαν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης  και πίστης σε όλο το παιχνίδι και κρατήσαμε τον Ολυμπιακό ουσιαστικά στους 61 πόντους (στην κανονική περίοδο), ενώ σημειώνει κοντά στους 87! Μείναμε πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε τέτοιες εμφανίσεις και να κερδίσουμε τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας.

Σίγουρα όχι! Σε καμία περίπτωση. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στον δεύτερο γύρο. Πρέπει η ομάδα να μείνει πιστή στις αρχές της, να παίξει ο ένας για τον άλλον,να χτίσουμε και για την επόμενη χρονιά. Όλοι θα πρέπει να παίζουν για το σύνολο και την ομάδα και όχι για τα στατιστικά τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…