Κεντρική Basket League Άρης Από το 3/36 στο 3/3 ο ΜακΓκι

Από το 3/36 στο 3/3 ο ΜακΓκι

McGee2001192

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γκάρι ΜακΓκί, ύστερα και το σερί τριών νικών του Άρη.

Ο Αμερικανός σέντερ μάλιστα μαζί με την ομάδα έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει και το δικό του σερί, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια των “κιτρινόμαυρων” έχει σημειώσει double-double( Λαύριο 13π, 13ριμπ, Ηφαιστος 11π, 1οριμπ, Ρέθυμνο 13π, 1οριμπ)

Αναλαυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Είναι εντυπωσιακό ότι ο 30χρονος σέντερ πριν κάνει αυτό το 3/3 στα “double-double”, είχε άλλα τρία στις πρώτες 63 εμφανίσεις του στην Betshop Basket League με Κολοσσό H Hotels, Κύμη και Άρη.

Ο ΜακΓκί παράλληλα “τρέχει” πλέον ένα σερί τεσσάρων αγώνων στους οποίους έφτασε σε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ αφού πριν το σερί των τριών “double-double”, είχε 13 ριμπάουντ κόντρα στην Κύμη αλλά με τέσσερις πόντους.

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τη ροή του αγώνα και έβαλε τον Άρη σε θέση οδηγού. Ο νεαρός γκαρντ στην τρίτη εμφάνιση του με τους “κιτρινόμαυρους”, σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 17 πόντους. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι 15 που είχε ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings στην 23η αγωνιστική της σεζόν 2014-15.

*O Λευτέρης Μποχωρίδης μπήκε στην πρώτη 15άδα των παικτών του Άρη με τα περισσότερα παιχνίδια στην Betshop Basket League. Έφτασε τα 103 και άφησε πίσω του τον Βασίλη Σίμτσακ, που στην τριετία 2014-17 έκανε 102 συμμετοχές Πρωταθλήματος με τους “κιτρινόμαυρους”.

Σε ομαδικό επίπεδο, ο Άρης έκανε θραύση στα επιθετικά ριμπάουντ έχοντας 20 δεύτερες επιθέσεις και ισοφαρίζοντας την κορυφαία σχετική επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος. 20 επιθετικά ριμπάουντ είχε και ο Προμηθέας στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον Ήφαιστο.

 

Kaklamanakis200119

Κακλαμανάκης ο 5ος “400άρης”

 

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης έφτασε σε δύο επιτεύγματα μέσα από το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Με τους έξι πόντους του έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου Aegean Cargo που ξεπέρασε τους 400.

Ακόμη, έχοντας 2/6 βολές, έφτασε τις 100 εύστοχες στην κατηγορία. Μετράει πλέον 100/185 (54,05%).

*Ο Γιάννης Κουζέλογλου με τα 11 ριμπάουντ που μάζεψε χθες, έγινε ο 2ος παίκτης του Λαυρίου Aegean Cargo, μετά τον Κακλαμανάκη, που ξεπέρασε τα 200 στην Betshop Basket League.

*Ο κορυφαίος του Λαυρίου Aegean Cargo χθες Τζαμάλ Νίξον, με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας της ομάδας στην κατηγορία. Έφτασε τα 151 και προσπέρασε τον Μακένζι Μουρ που είχε πέρσι 148.

*Με τις τέσσερις εύστοχες βολές του στο χθεσινό παιχνίδι, ο Ντορόν Λαμπ έφτασε τις 73 και μπήκε στην πρώτη πεντάδα της αντίστοιχης λίστας, ξεπερνώντας τον Μπράντον Γιανγκ (69).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…