Κεντρική NBA Απίστευτος Γουόκερ, 18 πόντοι στα τελευταία 4 λεπτά! (vid)
NBA

Απίστευτος Γουόκερ, 18 πόντοι στα τελευταία 4 λεπτά! (vid)

kemba walker

Οι Φοίνιξ Σανς φαίνονταν έτοιμοι να σταματήσουν την “αιμορραγία” των 5 συνεχόμενων ηττών, οδεύοντας προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα εναντίον των Σάρλοτ Χόρνετς. Παρότι η απόσταση των δύο ομάδων ήταν οριακή, η “αρμάδα” της Αριζόνα είχε περιορίσει αισθητά τον Κέμπα Γουόκερ, με τη Σάρλοτ να είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που εξαρτώνται τόσο πολύ από έναν παίκτη στον επιθετικό τομέα.

Ο Κέμπα, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη…

Ειδικότερα, ο Γουόκερ πέτυχε τους 18 από τους 29 πόντους του στα τελευταία 4.5 λεπτά του αγώνα, οδηγώντας τους Χόρνετς στο “διπλό” με 119-113. Για να κλείσει τη βραδιά αυτή, μάλιστα, ο αστέρας της Σάρλοτ σκόραρε πίσω από το κέντρο στην εκπνοή, δίνοντας νέα διάσταση στον όρο  “κερασάκι στην τούρτα”!

Το απίθανο σουτ του Γουόκερ

Ο Γουόκερ σκόραρε τους τελευταίους 14 πόντους της ομάδας του στην αναμέτρηση ενώ “έτρεξε” μόνος του ένα σερί 11-4 στα τελευταία 1:17 του αγώνα! Συνολικά, είχε 5/8 σουτ κι 7/8 βολές στα τελευταία λεπτά ενώ, αξίζει να αναφερθεί ότι φιγουράρει στη 2η θέση της λίστας των πρώτων σκόρερ της 4ης περιόδου, με 8.27 πόντους ανά αγώνα, πίσω μονάχα από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, σύμφωνα με το ESPN!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλοι οι κρίσιμοι πόντοι του επιτεύχθηκαν στο πικ-εν-ρολ, με τον Κέμπα να επιτίθεται στα πόδια του ΝτιΆντρε Έιτον και να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι το νο.1 του περσινού Ντραφτ δεν έχει εξελιχθεί ακόμα στον αμυντικό τομέα.

Με τη νίκη αυτή, οι Χόρνετς βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 19-20 και παραμένουν εντός της προνομιούχου 8άδας στην Ανατολική Περιφέρεια, με δεδομένη την πτώση των Πίστονς και των Μάτζικ.

Τα highlights του Κέμπα Γουόκερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…