Κεντρική Γ' Εθνική Απίστευτες καταγγελίες από τον ΕΦΑΟΖ!

Απίστευτες καταγγελίες από τον ΕΦΑΟΖ!

Ο ΕΦΑΟΖ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη Θήβας και ηττήθηκε με 73-66 στην παράταση. Ο ΕΦΑΟΖ, όμως, έχει πολλά παράπονα και από τη διαιτησία, αλλά κυρίως από τις συνθήκες που συνάντησε στη Θήβα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έβριζαν χυδαία, ενώ ακούστηκαν και ρατσιστικές εκφράσεις.

Αναλυτικά:

“Λυπούμαστε πάρα πολύ που αναγκαζόμαστε να απασχολήσουμε το φίλαθλο κοινό όχι για αγωνιστικούς λογούς ως συνήθως, αλλά για τις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε στον χτεσινό αγώνα με τον Άρη Θήβας.

Καταλαβαίνουμε ότι ομάδες σαν αυτές περιμένουν όλο τον χρόνο να αντιμετωπίσουν την ομάδα που έκανε γνωστή την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο και στελεχώνει την μίση Εθνική ομάδα.

Καταλαβαίνουμε ότι η διοίκηση και κάποιοι “αγνοί φίλαθλοι” έχουν συνηθίσει να βρίζουν να προπηλακίζουν και να χρησιμοποιούν ρατσιστικό υβρεολόγιο για να πάρουν τα εύσημα μετά στην ταβέρνα….

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως ο κομισάριος και ο Α’ διαιτητής δεν έκαναν καμία παρέμβαση να προφυλάξουν το κύρος του παιχνιδιού. Δεν θα μιλήσουμε για τα “σκάνδαλα” πριν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού,με αυτά ας ασχοληθεί η ΚΕΔ που γνωρίζει ιστορία καθώς και πρόσωπα και πράγματα….”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Σπουδαία κίνηση της Σταυρούπολης: Yπεύθυνος Ακαδημιών ο Γιώργος Κυριαζής

Μετά την πετυχημένη θητεία του στην ΔΕΚΑ, ο Γιώργος Κυριαζής αναλαμβάνει υπεύθυνος Ακαδημι…