Κεντρική NBA Ακόμα μια μέρα στη… δουλειά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vids)
NBA

Ακόμα μια μέρα στη… δουλειά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vids)

giannis antetokounmpo 5

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Γιούτα Τζαζ με 114-102, έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνηθισμένη του κατάσταση. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ έχει την ιδιότητα πλέον να φθάνει σε πολύ υψηλά νούμερα, δίχως να θεωρείται ότι έπιασε τα υψηλότερα δυνατά στάνταρ απόδοσης, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τα “ελάφια” στην 1η θέση της Ανατολής!

Συγκεκριμένα, ο “Greek freak” ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 τάπες σε 35 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 13/30 σουτ και 4/6 βολές ενώ υπέπεσε μονάχα σε 1 λάθος! Είναι περιττό να αναφερθεί ότι ο κύριος όγκος δράσης του έλαβε χώρα μέσα στη ρακέτα, με εντυπωσιακά καρφώματα στον αιφνιδιασμό και στο μισό γήπεδο, με κινήσεις στο ποστ αλλά και με κατά μέτωπο drives, χωρίς να φοβάται το “θηρίο”, Ρούντι Γκομπέρ!

Η αποδοτικότητά του, βέβαια, δεν ήταν κι η καλύτερη δυνατή, με τον Αντετοκούνμπο να σουτάρει με 43.3% εντός πεδιάς, στο 3ο χειρότερο ποσοστό ευστοχίας του την τρέχουσα σεζόν ενώ αποβλήθηκε και με 6 φάουλ στο φινάλε.

Αυτό ήταν το 15ο φετινό παιχνίδι του ηγέτη των Μπακς με +30 πόντους και +10 ριμπάουντ ενώ, δεν είχε αποβληθεί ποτέ με 6 φάουλ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κάνοντας “σεφτέ” χθες!

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…