Κεντρική NBA Ακόμα ένα τριπλ-νταμπλ στη “φαρέτρα” του Αντετοκούνμπο! (vid)
NBA

Ακόμα ένα τριπλ-νταμπλ στη “φαρέτρα” του Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis antetokounmpo

Η all-around φύση του Γιάννη Αντετοκούνμπο επιτρέπει στον “Greek freak” να γεμίζει τη στατιστική του γραμμή ακόμα και στις βραδιές που είναι σχετικά “απενεργοποιημένος”. Οι Μιλγουόκι Μπακς “διέλυσαν” με χαρακτηριστική άνεση τους Μαϊάμι Χιτ  κι ο Έλληνας σούπερ-σταρ φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε μικρό χρονικό διάστημα, παίρνοντας λιγοστές προσπάθειες πάνω του.

Ειδικότερα, ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το ματς με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 24 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα συμμετοχής, έχοντας μόλις 4/9 σουτ και 4/8 βολές ενώ υπέπεσε σε μόλις 2 λάθη.

Το συγκεκριμένο ήταν το 4ο φετινό τριπλ-νταμπλ του Αντετοκούνμπο, φιγουράροντας στην θέση της σχετικής λίστας, καθώς και το 13ο της καριέρας του. Ο σούπερ-σταρ των Μπακς χρειάζεται μονάχα 2 τριπλ-νταμπλ ακόμα, ώστε να καταρρίψει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο έθεσε τη σεζόν 2015-16.

Παράλληλα, το χθεσινό τριπλ-νταμπλ επιτεύχθηκε σε 24 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα παρουσίας στο παρκέ. Ο τελευταίος παίκτης που τα κατάφερε σε μικρότερο χρονικό διάστημα ήταν ο Χασάν Γουάιτσαϊντ (24 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα) τον Ιανουάριο του 2015.

Απέναντι στην άμυνα ζώνης των Χιτ, ο Γιάννης προτίμησε να διευκολύνει την κυκλοφορία της μπάλας με πάσες στους ελεύθερους σουτέρ και hand-off. Επίσης, πυροδότησε αρκετούς αιφνιδιασμούς ενώ επέλεξε σε λίγες περιπτώσεις να ορμήσει προς το καλάθι, προκειμένου να σκοράρει ή να εκμαιεύσει την επαφή.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…