Κεντρική NBA Ακόμα ένα “διπλό” για τους σπουδαίους Μπακς του Αντετοκούνμπο! (vid)

Ακόμα ένα “διπλό” για τους σπουδαίους Μπακς του Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis antetokounmpo 10

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν σταματούν να περνούν πάνω από οποιαδήποτε μικρομεσαία ομάδα της λίγκας, με τους Μάτζικ να αποτελούν το τελευταίο “θύμα” τους! Με τρομερά αποτελεσματική επίθεση στα τελευταία λεπτά, τα “ελάφια” επιβλήθηκαν μέσα στο Ορλάντο με 118-108 κι έφθασαν τις 4 συνεχόμενες νίκες, όλες με διψήφια διαφορά!

Αξίζει αν σημειωθεί, μάλιστα, ότι οι Μπακς έχουν ρεκόρ 11-2 από τα Χριστούγεννα και μετά, με μοναδική νίκη κάτω των 10 πόντων να είναι αυτή εναντίον του Χιούστον! Η “αρμάδα” του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες στο NBA, βρίσκεται σε μόνιμη ανοικτή γραμμή με την κορυφή της Ανατολής και κατ’επέκταση ολόκληρου του πρωταθλήματος ενώ, μετρά πλέον 13 εκτός έδρας νίκες (3η καλύτερη επίδοση στην Ανατολή).

Ο Έρικ Μπλέντσο ήταν καταπληκτικός σε ακόμη ένα ματς, αρχίζοντας να αναδεικνύεται σταθερά ως η δεύτερη καλύτερη λύση της ομάδας. Ο ταχυδυναμικός πλέι-μέικερ είχε 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 12/14 σουτ, δίχως να υποπέσει σε κάποιο λάθος!

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σούπερ-σταρ έπαιξε βάσει των μέσων όρων του, τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα ενώ είχε 10/17 σουτ και 4/6 βολές.

Επίσης, ο Μάλκολμ Μπρόγκντον σκόραρε 18 πόντους με 8/11 σουτ, με τον “president” να είναι αποδοτικότατος για ακόμη ένα ματς ενώ ο Κρις Μίντλετον είχε 15 πόντους αλλά με μέτρια ποσοστά ευστοχίας.

Μπορεί το Ορλάντο να μείωσε τη διαφορά μέχρι και τους 2 πόντους στην τελευταία περίοδο αλλά οι Μπακς ανταποκρίθηκαν περίφημα και σκόραραν στις 7 από τις τελευταίες 8 κατοχές τους!

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μάτζικ με 27 πόντους ενώ ο Τέρενς Ρος συμπλήρωσε 16. Το Ορλάντο ηττήθηκε κατά κράτος στη “μάχη” του ριμπάουντ ενώ, οι Μπακς είχαν 31 πόντους στον αιφνιδιασμό, έναντι μονάχα 2 των αντιπάλων του!

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=2d940CApeS8

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…