Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Αγγελάκος: ”Τελικός το ματς με τον Χολαργό”

Αγγελάκος: ”Τελικός το ματς με τον Χολαργό”

aggelakos kolossos

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος χαρακτήρισε τον ματς με τον Κολοσσό τελικό και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για να έρθει η νίκη για την ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά το μπλογκ του:

Είναι τελικός ο αγώνας με τον Χολαργό

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, όπου πιστεύουμε ότι παίξαμε καλά. Αλλά, το σκορ πήγε σε ένα σημείο που δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε και έτσι γνωρίσαμε την ήττα.

Από την άλλη, για ακόμη μία φορά παρουσιάσαμε μία βελτιωμένη εικόνα και με οδηγό αυτό θα πάμε στο επόμενο ματς με τον Χολαργό. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Ο Χολαργός είναι μία πολύ καλά δομημένη ομάδα και με ταλέντο στο “ένας εναντίον ενός”, γι’ αυτό θα πρέπει να οπωσδήποτε να τους περιορίσουμε.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε κάνει καλές και δυνατές προπονήσεις. Έτσι, θα πρέπει να μπούμε με αυτοπεποίθηση και ενέργεια και μέσα από το ομαδικό πνεύμα να παλέψουμε για τη νίκη. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά για ακόμη μία φορά θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, γιατί είναι ο έκτος μας παίκτης και τον χρειαζόμαστε παρά πολύ.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…