Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: ”Η στήριξή σας αποτελεί καθήκον και προνόμιο”

ΑΕΚ: ”Η στήριξή σας αποτελεί καθήκον και προνόμιο”

aek kosmos oaka laos opadoi

Η διοίκηση της ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ένωσης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Περιστέρι((19/01, 17:00) και έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα», αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο, 19/01, ώρα 17:00), το Περιστέρι, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στην εκκίνηση του δευτέρου γύρου της betshop.gr Βasket League.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

συνεχίζεται αύριο η διαδικασία αντεπίθεσης της Ομάδας στο ελληνικό Πρωτάθλημα, προκειμένου να επιστρέψει πλήρως η κανονικότητα, και σ’ αυτή τη διαδικασία η στήριξή σας είναι καθήκον και προνόμιο μαζί.

Οι εντός έδρας ευκαιρίες για να παρακολουθήσει κανείς τη «Βασίλισσα» είναι μόλις τρεις, το επόμενο διάστημα, μαζί με τις δύο αναμετρήσεις του Φεβρουαρίου, όπερ σημαίνει η ανάγκη για μαζική παρουσία σας στο γήπεδο είναι επιτακτική. Η στόχευση για ξεκάθαρη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση είναι αυτονόητη. Όπως είναι αυτονόητο και το χειροκρότημα σε παίκτες και προπονητές για την επικείμενη παρουσία της κατόχου του BCL στο Φάιναλ Φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA, στο Intercontinental Cup 2019, του Ρίο.

Η ομάδα, που μας γέμισε με υπερηφάνεια το «κιτρινόμαυρο» 2018, θέλει τον κόσμο στο πλευρό της, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όπου όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω της ενόψει των απαιτητικών αναμετρήσεων, που έρχονται. Ο πήχης ανέβηκε στα ουράνια τον περασμένο Μάιο, τότε που 20.000 θεατές πρωταγωνίστησαν στην πλέον επιτυχημένη εκδήλωση-διοργάνωση των τελευταίων 50 ετών, δημιουργώντας συνθήκες «Καλλιμάρμαρου 1968» στο ΟΑΚΑ. Στα ουράνια φτάνουν και φιλοδοξίες του οργανισμού ΑΕK ΒC, που με το «σκριν» των οπαδών της «Βασίλισσας» και μόνο θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τα υψηλότερα.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

σπεύσατε να προμηθευτείτε εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση.

Όλοι μαζί. Να ανακτήσουμε το εντός τειχών χαμένο έδαφος. Και για να μεταλαμπαδεύσετε το πάθος σας στους αθλητές, που σε καιρούς χαλεπούς και με το μπάσκετ διχοτομημένο σε παγκόσμιο επίπεδο, έμαθαν, χάρη και στη δική σας συμπαράσταση, στις αγωνιστικές υπερβάσεις. Και για να συμπορευτούμε όλοι μαζί στα μελλούμενα, στα σπουδαία.

Ο Καιρός Γαρ Εγγύς…

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5-10-20–50–100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

– Η ηλεκτρονική πώληση ticketmaster hellas καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…