Κεντρική Γυναίκες Άδικη… πρωτιά

Άδικη… πρωτιά

Αν και πρωτάρης στην Ευρωλίγκα, αν κι έχει χτυπήσει τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχει δώσει, ο Ολυμπιακός έχει μια… πρωτιά (άδικη πέρα για πέρα): Μετά τη νίκη της Σκίο (παίζει η «δική μας» Γέμελος) με 76-48 επί της Κάστορς Μπρέιν (παίζει η «δική μας» Χριστινάκη), είναι η μοναδική ομάδα δίχως νίκη στη διοργάνωση, μετά από οκτώ αγωνιστικές και στους δυο ομίλους.

Θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τουλάχιστον μία νίκη, καθώς έπαιξε πολλούς αντιπάλους στα ίσα. Κι όλα αυτά, παρότι έχει το μικρότερο μπάτζετ, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει γηπεδικό πρόβλημα, καθώς αναγκάζεται να αλλάζει διαρκώς έδρα. Κόντρα στη Σοπρόν, θα επιδιώξει να… σπάσει την κακοδαιμονία. Και για να τα λέμε όλα, ευτυχώς θα παίξει στη Χαλκίδα, όπου ο κόσμος «διψά για μπάσκετ», γιατί στο ΣΕΦ μπορεί να ήταν ιδιαίτερο συναίσθημα για τα κορίτσια, αλλά οι εξέδρες ήταν άδειες.

Θα ήταν άδικο να μην σημειώναμε ότι ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, η συμμετοχή στον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας έχει προσφέρει σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες, και στις Ελληνίδες παίκτριες, και στο προπονητικό τιμ. Το κέρδος αυτό θα φανεί στα επόμενα χρόνια…

Έ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΕΟΚ – Ο Τάσος, ο Σπύρος, ο Γιάννης κι η νέα εποχή

Πέρασε μια εβδομάδα από τότε που έγιναν οι εκλογές στην ΕΟΚ κι ήδη βλέπουμε τις πρώτες αλλ…