Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τουπάν: “Να μείνουμε συγκεντρωμένοι”

Τουπάν: “Να μείνουμε συγκεντρωμένοι”

toupan olympiakos

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση της Ρόδου κόντρα στον Κολοσσό έγραψε ο Άξελ Τουπάν. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην νίκη κόντρα στην Εφές, ενώ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σε όλους σας!

Χθες δώσαμε μια μεγάλη μάχη κόντρα στην Αναντολού Εφές. Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη και την πήραμε! Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά την φέραμε εις πέρας!

Μου θύμισε λίγο την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, όταν στο τρίτο δεκάλεπτο η αντίπαλός μας είχε βάλει μεγάλα σουτ και μας είχε αφήσει πίσω στο σκορ. Κόντρα στην Εφές, όμως, αντιδράσαμε πολύ καλά! Παίξαμε πιο επιθετικά και κερδίσαμε!

Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ χάρη στους φιλάθλους μας! Με δεδομένο ότι το γήπεδο δεν ήταν εντελώς γεμάτο, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν γεμίσει! Ειλικρινά ανυπομονώ να το δω αυτό!

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Επίσης, θέλω να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της! Ήταν μια σπουδαία βραδιά και για τα δύο τμήματα της ομάδας μας!

Αν και δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από το τέλος του αγώνα με την Εφές, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να την αφήσουμε άμεσα πίσω μας και να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό στην Ρόδο και έχουμε λιγότερο από μία ημέρα για να προετοιμαστούμε.

Ξέρουμε πως μια εκτός έδρας αναμέτρηση δεν είναι ποτέ εύκολη και επιπλέον ο αντίπαλός μας είχε πολύ περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί. Όμως, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του κόουτς να πάρουμε και αυτή τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Κάτι κάνω καλά και θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρ…