Κεντρική NBA Το κορυφαίο ρεκόρ του NBA ανήκει στους Μιλγουόκι Μπακς!

Το κορυφαίο ρεκόρ του NBA ανήκει στους Μιλγουόκι Μπακς!

giannis antetokounmpo 2

Οι Τορόντο Ράπτορς πραγματοποίησαν ίσως τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και υπέστησαν συντριβή από τους Ορλάντο Μάτζικ με σκορ 116-87. Οι Καναδοί προηγήθηκαν με 10 πόντους στην 1η περίοδο (19-9) αλλά είχαν μονάχα 11/40 σουτ μέχρι τα τέλη της 3ης περιόδου, σε ένα χρονικό σημείο που η διαφορά είχε ήδη ξεφύγει τελείως, πέρα από τα επίπεδα των 30 πόντων, με τους γηπεδούχους να “τρέχουν” επιμέρους σκορ 51-16 στα ενδιάμεσα δωδεκάλεπτα!

Η μεγάλη είδηση, όμως, δεν προέρχεται από τα τεκταινόμενα του παιχνιδιού αυτού αλλά από τον βαθμολογικό του αντίκτυπο. Συγκεκριμένα, με την ήττα αυτή, οι Ράπτορς έπεσαν στο 26-11, με ποσοστό νικών της τάξεως του 70.3% και παρέδωσαν την πρωτοκαθεδρία στο NBA για πρώτη φορά φέτος.

Ποια ήταν η ομάδα που κατέλαβε την κορυφή της λίγκας και, κατά συνέπεια, της Ανατολής; Μα φυσικά, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Δείτε τη βαθμολογία του NBA

Η “αρμάδα” του Έλληνα σούπερ-σταρ έχει ρεκόρ 24-10 και παρά το γεγονός ότι έχει λιγότερες νίκες από τους Ράπτορς, διαθέτει το κορυφαίο ποσοστό νικών (70.6%), κάτι που της χαρίζει την πρωτιά. Είναι δεδομένο ότι στο Γουισκόνσιν ζουν μεγάλες στιγμές, με δεδομένο ότι οι Μπακς δεν έχουν τερματίσει ποτέ στην 1η θέση της περιφέρειάς τους από το 1974 ενώ, η 6η θέση αποτελεί το “ταβάνι” τους από το 2002 μέχρι σήμερα.

Ακόμη, αν ρίξει κανείς μια “κλεφτή” ματιά στο πρόγραμμα των Μπακς εντός των επόμενων ημερών, τότε μπορεί να αισιοδοξεί ότι η επιτυχία αυτή μπορεί να έχει διάρκεια. Συγκεκριμένα, τα “ελάφια” δίνουν και τα επόμενα παιχνίδια τους εντός έδρας, 3 εκ των οποίων είναι με ομάδες που κατέχουν αρνητικό ρεκόρ ενώ, αυτό που περισσεύει είναι και το πιο “καυτό”, καθώς το Μιλγουόκι θα τεθεί εναντίον του Τορόντο στις 5 Ιανουαρίου, σε μια “μάχη” που οι πάντες θα πρέπει να περιμένουν με αγωνία!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…