Κεντρική Elite League Το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Α2!

Το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Α2!

ronalntas rutkaouskas iraklis kostas kakaroudis

Ο Ηρακλής πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ιωνικό, καθώς επικράτησε με 93-90 στην παράταση. Ο Γηραιός σ΄ακόμη ένα παιχνίδι είχε σε εξαιρετική ημέρα τους δύο ψηλούς τους, τον Κώστα Κακαρούδη και τον Ρονάλντας Ρουτκάουσκας. Το δίδυμο ψηλών της ομάδας της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν “μαγική” εμφάνιση και απέδειξαν ότι αυτήν τη στιγμή είναι το καλύτερο δίδυμο ψηλών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Κώστας Κακαρούδης έβαλε δύσκολα στους ψηλούς του Ιωνικού στη χθεσινή αναμέτρηση και φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 23 πόντους! Ανάλογη ήταν και η επίδοση του Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, ο οποίος ήταν ασταμάτητος και φιλοδώρησε κι αυτός με 23 πόντους την ομάδα της Νίκαιας. Ο παίκτης του Γηραιού δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μάζεψε και 10 ριμπάουντ και έκανε ακόμη ένα double double τη φετινή χρονιά.

Οι δύο παίκτες από την αρχή της χρονιάς έχουν δείξει τις ικανότητες τους και έχουν βάλει δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Κακαρούδης είναι ο πρώτος σκόρερ για τον Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς σε εννιά παιχνίδια έχει σημειώσει 155 πόντους. Ενδεικτικό της καλής του σεζόν είναι το γεγονός, πως σε όλους τους αγώνες έχει διψήφιο αριθμό πόντων, εκτός από ένα ματς.

Από την πλευρά του ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας ακολουθεί κατά πόδας τον συμπαίκτη του. Ο ψηλός του Ηρακλή έχει πετύχει 128 πόντους και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ομάδας του. Ο Ρουτκάουσκας μετά το αρχικό του μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν (2 πόντους στην 1η αγωνιστική 8 στη 2η), άρχισε να “βομβαρδίζει” τα αντίπαλα καλάθια και μαζί με τον Κακαρούδη έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυνών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…