Κεντρική Γ' Εθνική Τέλος ο Μητσιάδης απο τους Ίκαρους Τρικάλων

Τέλος ο Μητσιάδης απο τους Ίκαρους Τρικάλων

mitsiadis odigies

Οι Ίκαροι Τρικάλων, μπορεί να έκλεισαν ιδανικά το 2018, καθώς επικράτησαν με 79-63 επί της Νικόπολης Πρέβεζας, όμως έγινε γνωστό πως η ομάδα είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Σκρέτα, και αφού συνομίλησε πρώτα με τον  Δημήτρη Μητσιάδη, στην συνεχεία από κοινού θεώρησαν πως το πιο σωστό είναι να λυθεί η συνεργασία τους.

Αναλυτικά:

“Ως πρόεδρος της ομάδας των Ικάρων Τρικάλων έχω την ηθική υποχρέωση να θέτω ως προτεραιότητα πάντα τη σωστή πορεία της ομάδας . Έτσι, μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο άψογης συνεργασίας με τον προπονητή και φίλο Δημήτρη Μητσιάδη αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό της ομάδας.

Η ομάδα οφείλει να κάνει μια νέα αρχή , και όλοι όσοι την αγαπούμε πρέπει να δουλέψουμε για αυτόν τον σκοπό στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ λοιπόν τον Δημήτρη Μητσιάδη που απέδειξε ότι έχει τις γνώσεις , τη δύναμη και την υπομονή μα πάνω από όλα τις ηθικές αξίες που πρέπει να διαθέτει ένας προπονητής στη σύγχρονη εποχή.”
Δημήτρη σ΄ευχαριστώ για όλα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…