Κεντρική Elite League Τα χαμόγελα για τον Ερμείδη, η αστάθεια του Μόκφορντ και το κοινό

Τα χαμόγελα για τον Ερμείδη, η αστάθεια του Μόκφορντ και το κοινό

Στην Καρδίτσα η νίκη επί της ομάδας του Ερμή Αγιάς έφερε δεδομένα χαμόγελα και φυσικά αποκατάστησε λίγο την ηρεμία στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο κόσμος ήταν εκεί και έδωσε ενέργεια και ώθηση στους παίκτες του Τζήμα, που περιμένει να βρει λύσεις από τον πάγκο. Μια από αυτές ήταν και ο νεαρός Ερμείδης, που κάλυψε το κενό του Μαυρογιάννη. Η Καρδίτσα κέρδισε και σε ψυχολογία, αφού οι τελευταίες ήττες είχαν προβληματίσει την ομάδα που σχετικά είχε βατό πρόγραμμα.

Ο Τζήμας περιμένει πολύ περισσότερα από τον Μοκφορντ, ενώ το θετικό είναι πως αποθεραπεύτηκαν Γράβας και Παπαχρήστος, οπότε είναι σε θέση να βοηθήσουν περισσότερο. “Για μας δεν περισσεύει κανένας παίκτης. Σε κάθε αγώνα όλοι είναι αναγκαίοι, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά περιμένω παραπάνω από κάποιους παίκτες”, δήλωσε ο  Θεσσαλός τεχνικός.

H ουσία για την Καρδίτσα είναι πως παραμένει στο 5-3 και είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν το κάτι παραπάνω. Αλλωστε, ο Ερμής Αγιάς είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και η επιτυχία του Σαββάτου θα έχει πολλαπλή χρησιμότητα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…