Κεντρική NBA Συναρπαστικός Ντόντσιτς παρά την ήττα των Μάβερικς! (vid)
NBA

Συναρπαστικός Ντόντσιτς παρά την ήττα των Μάβερικς! (vid)

luca doncic mavs 1

Αυτό το step-back του Λούκα Ντόντσιτς τείνει να εξελιχθεί σε μια απόλυτα χαρακτηριστική signature κίνηση στον κόσμο του NBA.

https://twitter.com/SportsCenter/status/1074473023237963777

Ο θαυματουργός Σλοβένος συνεχίζει σταθερά στον “δρόμο” που έχει χαράξει από το πρώτο παιχνίδι της καριέρας του στο NBA, δηλαδή αυτόν των υψηλών στατιστικών και της απόλυτα θετικής επίδρασης στην ομάδα. Μπορεί το δεύτερο στοιχείο να μην εμφανίστηκε πλήρως στη χθεσινή ήττα απέναντι στους άμεσους ανταγωνιστές, Σακραμέντο Κινγκς αλλά η ατομική του απόδοση ήταν και πάλι υψηλού επιπέδου.

Ειδικότερα, ο Ντόντσιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μάβερικς με 28 πόντους ενώ κατέβασε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 9 ασίστ και υπέπεσε σε 5 λάθη, όλα αυτά σε 36 λεπτά συμμετοχής! Πρόκειται για τη 2η καλύτερη scoring επίδοση του νεαρού άσου στην παρθενική του σεζόν στο NBA ενώ, ισοφάρισε το ρεκόρ του στις ασίστ, τη 2η κορυφαία του συγκομιδή σε εκτελεσμένες βολές αλλά και σε εύστοχα σουτ εντός πεδιάς (9/15).

Τα φετινά στατιστικά του Ντόντσιτς: 18.2 πόντοι, 6.7 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 1.1 κλεψίματα ανά αγώνα, 43.5% εντός πεδιάς, 35.8% στα τρίποντα, 76.7% στις βολές

Τα highlights του Ντόντσιτς

https://www.youtube.com/watch?v=HsyfbXLcFtQ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…