Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Συγκίνησε ο Λεγκίκας! Το δακρυσμένο “ευχαριστώ” στο Λαύριο

Συγκίνησε ο Λεγκίκας! Το δακρυσμένο “ευχαριστώ” στο Λαύριο

legikas

Ο Δημήτρης Λεγκίκας στάθηκε άτυχος την περασμένη σεζόν, μιας και τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες. Ύστερα από 315 ημέρες, ο νεαρός άσος επέστρεψε στα παρκέ κι αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Λαυρίου με την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεγκίκας ευχαρίστησε, εμφανώς συγκινημένος, το Λαύριο για τη στήριξη του στους δύσκολες μήνες που πέρασε.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το επιτελείο του Λαυρίου, τον Ζακ Μελάγες, τον γιατρό, τον Μάνο Παπαμανώλη, τον φυσιοθεραπευτή. Τον κόουτς, τον πρόεδρο, όλο το Λαύριο, δεν ξέρω τι πραγματικά να πω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, την οικογένειά μου, όσους με στήριξαν. Ευχαριστώ για όλα.

Πέρασα δύσκολα για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, τα χρωστάω όλα σε συγκεκριμένους ανθρώπους που με στήριξαν. Ο κόουτς με στήριξε από την αρχή, δεν με άφησε μετά τον τραυματισμό. Έμεινα στην ομάδα, με περίμενε. Θα τα δώσω όλα, όλα. Και για την ομάδα και για εμένα”, ανέφερε ο Λεγκίκας στην κάμερα της Cosmote TV.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …