Κεντρική Διεθνή Συγκινεί ο Μουτόμπο με την κίνηση του

Συγκινεί ο Μουτόμπο με την κίνηση του

mutombo

Ο Ντικέμπε Μουτόμπο, ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην εποχή του, καθώς τα κατορθώματα του στο παρκέ μνημονεύονται μέχρι και σήμερα που έχει αποσυρθεί πια.

Πέρα όμως από το ταλέντο του στο μπάσκετ, ο Μουτόμπο δείχνει πως έχει και μεγάλη καρδιά, με τις πράξει που κάνει, δίνοντας βοήθεια σε άτομα που πραγματικά την χρειάζονται.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής, έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες, πως θα αναλάβει αποκλειστικά την επέμβαση του 8χρονου Ματάντι από την Κονγκό, καθώς  θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μικρός παθών νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο που είχε χτίσει ο άλλοτε ΝΒer στον Κονγκό και μόλις έμαθε για το μικρο αγόρι, είπε:  “Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ένα παιδί που γεννήθηκε όπως όλοι μας, δεν είχε καμία ευκαιρία στη ζωή του, όπως έχουμε όλοι μας. Είναι ένα παιδί, το οποίο εξαιτίας του όγκου αυτού, έμενε αποκλεισμένο από όλη την κοινωνία.”

Τέλος, η συγκεκριμένη κίνησή του Μουτόμπο συγκίνησε αρκετό κόσμο και είναι άξια θαυμασμού, δείχνοντας σε όλους τους αθλητές τον δρόμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…