Κεντρική Γ' Εθνική Στήριξη σε Τσαούση από Ερμή Σχηματαρίου

Στήριξη σε Τσαούση από Ερμή Σχηματαρίου

giannis tsaousis

Ο Ερμής Σχηματαρίου δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε την σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα μετράει μόλις 4 νίκες σε 10 αγωνιστικές, με τις φήμες περί αποχώρησης του Γιάννη Τσαούση από τον πάγκο να αυξάνονται. Ο Ερμής όμως με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε πως στηρίζει απόλυτα τον προπονητή και πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά :

“Με έκπληξη παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα την αγωνιώδη προσπάθεια αλλά και την επιθυμία κάποιων να δοθεί τέλος στη συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή Γιάννη Τσαούση.

Παρότι οι μέρες είναι γιορτινές, εμείς θα τους στεναχωρήσουμε! Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, προς κάθε πλευρά, απευθυνόμενοι κυρίως προς γραφεία των Αθηνών και ομάδες που μας χωρίζει μικρή χιλιομετρική απόσταση, πως η συνεργασία του Ερμή Σχηματαρίου με τον προπονητή Γιάννη Τσαούση θα συνεχιστεί (τουλάχιστον) και την επόμενη χρονιά!

Για να τελειώνει λοιπόν μια και καλή αυτό το παραμύθι, η ομάδα μας τονίζει για τελευταία φορά πως Ερμής Σχηματαρίου και Γιάννης Τσαούσης θα εξακολουθήσουν να έχουν κοινή πορεία.

Η διοίκηση της ομάδας μας είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τον έμπειρο κόουτς και αποτελεί τιμή για το σύλλογό που βρίσκεται μαζί μας.

Είναι ο άνθρωπος που μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να μετατρέψει μια ‘καμένη γη’ σε ‘εύφορη’, που μεταμόρφωσε τον Ερμή και τον έκανε γνωστό στο Πανελλήνιο.

Είναι εκείνος, που την πρώτη σεζόν μας οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία μας, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ αλλά και στους τελικούς της Α’ κατηγορίας. Που μας οδήγησε τη 2η χρονιά του στην άνοδο στη Γ’ Εθνική!  Που μας έφερε μια νίκη από τα μπαράζ ανόδου για τη Β’ Εθνική πέρυσι και που για πρώτη φορά που ανεβήκαμε σε Εθνική κατηγορία δεν επιστρέψαμε στο τοπικό! Που μας καθιέρωσε στις Εθνικές κατηγορίες, σε βαθμό που να θεωρείται ‘αποτυχία’ το ρεκόρ 4-6 στο φετινό πρωτάθλημα!

Δηλώνουμε λοιπόν, προς κάθε κατεύθυνση, πως η Ερμής Σχηματαρίου και Γιάννης Τσαούσης θα εξακολουθήσουν να αποτελούν ταυτόσημες έννοιες.

Ας ψάξουν αλλού λοιπόν, γιατί το παραμύθι κάποιων…δεν έχει δράκο!

Καλή χρονιά σε όλους!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…