Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων η ΚΑΕ Ρέθυμνο (pics)

Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων η ΚΑΕ Ρέθυμνο (pics)

Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” βρέθηκε η ΚΑΕ Ρέθυμνο για να μοιράσει ευχές, δώρα και πολλά χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται.

H ανακοίνωση των Κρητικών:

“Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αντάλλαξε ευχές με τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στη Μονάδα και μοίρασε βιβλία αθλητικού περιεχομένου, προσφορά της MVPublications και του δημοσιογράφου Θανάση Ασπρούλια.

Την ομάδα μας υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” κ. Εμμανουήλ Παπασάββας και η κα Γκέλυ Παφίλη από την Κοινωνική Υπηρεσία Συλλόγου Ελπίδα. Επίσης, τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ν.Π. “Αγία Σοφία” προσέφεραν μία Χριστουγεννιάτικη κάρτα στην ομάδα μας, την οποία είχαν επιμεληθεί οι μαθητές.

Τη Ρεθυμνιώτικη αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος, οι παίκτες Ανδρέας ΓλυνιαδάκηςΤράβις ΝτάνιελςΚιθ ΚλάντονΔημήτρης Κουρέπης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης και ο Στέλιος Καλαϊτζάκης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…