Κεντρική Basket League Άρης Στην Αθήνα Παπαγεωργίου-Γουλιέλμος για ΕΣΑΚΕ και… χορηγίες

Στην Αθήνα Παπαγεωργίου-Γουλιέλμος για ΕΣΑΚΕ και… χορηγίες

papageorgiou goulielmos 3

Ο Χάρης Παπαγεωργίου ήταν στο Παλέ για το Final Four του 20ου Κυπέλλου Ελλάδας αθλητών με αμαξίδιο και πλέον αναμένεται να “κατέβει” στην Αθήνα. Εκεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα συναντήσει τον Δημήτρη Γουλιέλμο προκειμένου να βρεθούν στην Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ.

Στις τάξεις του Άρη είναι γνωστή η δυσαρέσκεια που υπάρχει για την διοργανώτρια αρχή η οποία με την στάση της προκαλεί εκνευρισμό στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Η τεράστια μείωση στα έσοδα που αφορούν το τηλεοπτικό (την στιγμή που οι “κίτρινοι” είναι μια άκρως εμπορική ομάδα, με μεγάλη τηλεθέαση και ικανοποιητική προσέλευση στο γήπεδο) αλλά και η “διευκόλυνση” στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να αλλάξει η μέρα του αγώνα με τον Άρη και ενώ οι “κίτρινοι” είχαν κάνει παρόμοιο αίτημα για το ματς με τον Κολοσσό αλλά άκουσαν ένα… ξεκάθαρο “όχι” από τον ΕΣΑΚΕ που δεν έδωσε το περιθώριο να οδηγηθεί το θέμα την Επιτροπή Πρωταθλήματος (όπως έκανε με τον “Δικέφαλο”), είναι κάποια ενδεικτικά ζητήματα για το ότι στον Άρη δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τους χειρισμούς του ΕΣΑΚΕ.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ στην Αθήνα αναμένεται να κάνουν επαφές με υποψήφιους χορηγούς. Το προηγούμενο διάστημα φαινόταν πως η ΚΑΕ είναι κοντά σε… καλό deal και μένει να φανεί αν ολοκληρωθεί το όλο θέμα με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…