Κεντρική Basket League Άρης Σούμποτιτς ή Καστρίτης

Σούμποτιτς ή Καστρίτης

Lefteris Subotic

Ένας στους δύο κερδίζει. Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποτελεί –εδώ και λίγη ώρα- παρελθόν από τον Άρη και πλέον ζητούμενο είναι ποιος θα τον διαδεχθεί. Ο Γιάννης Καστρίτης προβάλλεται ως η μοναδική λύση, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια από τις δύο λύσεις, που έχουν στο μυαλό τους οι «κίτρινοι». Σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ένας άνθρωπος που ενώνει τον κόσμο του συλλόγου.

Καθένας από τους δύο κόουτς έχει τα δικά του θετικά στοιχεία. Ο Σούμποτιτς υπερτερεί σε εμπειρία, έχει δουλέψει σε πιο μεγάλα κλαμπ (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό), ενώ ο Καστρίτης έει στα «συν» ότι είναι από τα αγαπημένα παιδιά της Ομοσπονδίας. Φρέσκος, νέος, με ιδέες, υστερεί στον τομέα της εμπειρίας, ενώ δεν κάνει τόσο «γκελ» το όνομά του, όσο αυτό του «Πίξι» στον κόσμο του Άρη.

Οι διοικούντες αναμένεται να αποφασίσουν άμεσα, με τους δύο κόουτς να μοιράζονται τις πιθανότητες για να διαδεχθούν τον Βαγγέλη Αγγέλου, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τον Άρη, καθώς απαιτούνται άμεσα νίκες, που θα βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…