Κεντρική NBA Σώθηκαν οι Καβαλίερς με buzzer-beater! (vid)
NBA

Σώθηκαν οι Καβαλίερς με buzzer-beater! (vid)

larry nance

Οι Ιντιάνα Πέισερς έτρεχαν ένα τρομερό σερί 7 νικών, το οποίο τους επέτρεψε να φθάσουν στην πρώτη 3άδα της Ανατολικής Περιφέρειας και να βρεθούν ανάμεσα σε ομάδες-“θηρία”. Αυτό που σίγουρα δεν περίμεναν ήταν η ανακοπή του σερί τους από την χειρότερη ομάδα του φετινού NBA, η οποία, μάλιστα, έπαιζε με σημαντικότατες απουσίες, πόσο μάλλον με καλάθι στην εκπνοή!

Συγκεκριμένα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς διέκοψαν το “πάρτι” των Πέισερς και χάρη στο φόλοου του Λάρι Νανς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, απέδρασαν από την Ιντιανάπολις με 92-91! Στην προηγούμενη κατοχή, ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε αποτύχει να αυξήσει το προβάδισμα των Πέισερς, αστοχώντας σε 2 βολές. Ο Ρόντνι Χουντ κλήθηκε να πάρει την τελευταία επίθεση, με το σουτ του να βρίσκει σίδερο αλλά ο Νανς πέταξε κάτω τον Ολαντίπο στη διεκδίκηση του ριμπάουντ κι έφτιαξε τις ιδανικές συνθήκες για να βάλει την μπάλα στο καλάθι.

Δείτε το φόλοου του Νανς

Αυτή ήταν μόλις η φετινή εκτός έδρας νίκη για το Κλίβελαντ, το οποίο αγωνίστηκε δίχως τους Κέβιν Λοβ, Τρίσταν Τόμπσον, Τζόρνταν Κλάρκσον και Τζζον Χένσον! Στον αντίποδα, οι Πέισερς ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος σε ματς που διατηρούν τον αντίπαλο κάτω από τους 97 πόντους!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…