Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Δεν ήμασταν πραγματικά έτοιμοι για το παιχνίδι”

Σερέλης: “Δεν ήμασταν πραγματικά έτοιμοι για το παιχνίδι”

serelis

Δηλώσεις έκανε ο Χρήστος Σερέλης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Λαυρίου στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του, ενώ τόνισε πως πρέπει να γίνουν πιο σκληροί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν ήμασταν πραγματικά έτοιμοι. Ότι κι αν κάνεις τακτικά, αν δε βάλεις δυνατά το σώμα σου δεν μπορείς να ακολουθήσεις το αντίπαλο. Αυτό φάνηκε από το 0-16 του ΠΑΟΚ και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ νωθρά δεν είχαμε καθόλου ενέργεια και κάναμε τον ΠΑΟΚ να κερδίσει πολύ εύκολα το ματς.

Ενδεχομένως ο κόσμος να νομίζει ότι η ομάδα είναι ίδια με πέρσι ή όταν δεν κάνουμε τις νίκες όπως πρέπει. Το θέμα είναι πως είναι η ομάδα στο γήπεδο τι ενέργεια βάζει για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Ήμασταν ανέτοιμοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά ο χρόνος που θα επανέλθει ο Χαραλαμπόπουλος. Δεν περιμέναμε το Βασίλη για να παίξουμε σήμερα. Είναι καιρό έξω, προφανώς τον χρειαζόμαστε αλλά και χωρίς αυτόν δείξαμε ανέτοιμοι. Ήταν θέμα πνευματικής ωριμότητας.

Η νοοτροπία μας πρέπει να αλλάξει. Να μη μας παίρνει από κάτω. Πρέπει να περιμένουμε ότι οι αντίπαλοι θα είναι πολύ δυνατοί απέναντι μας. Προβλήματα τακτικά υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να γίνουμε πολύ πιο σκληροί από ότι είμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …