Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Σχίζας:”Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολος”

Σχίζας:”Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολος”

sxizas paok

O Σταύρος Σχίζας του ΠΑΟΚ, μεσώ του προσωπικού blog που διατηρεί στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αρχικά αναφέρθηκε στις όμορφες στιγμές που πέρασε στις διακοπές του, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σταύρος Σχίζας:

“Γεια σας φίλοι μου και χρόνια πολλά!

Αυτές τις μέρες είχαμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης, καθώς είχαμε δύο μέρες χωρίς προπονήσεις και δεν υπήρχε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για τις γιορτές πήγαμε στον Ασκό, που είναι το χωριό της γυναίκας μου, φάγαμε αρκετά, όπως συνηθίζεται αυτές τις μέρες, ανταλλάξαμε δώρα και γενικά περάσαμε ωραίες στιγμές.

Στον γυρισμό κατεβήκαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είχε πάρα πολύ κόσμο! Η κατάσταση μου θύμισε τη Νέα Υόρκη! Δεν μπορούσαμε να παρκάρουμε πουθενά, όλα τα μαγαζιά ήταν γεμάτα, αλλά γενικά η πόλη ήταν στολισμένη και πολύ όμορφη.

Είναι μέρες γιορτών και ξεκούρασης για πολλούς ανθρώπους, αλλά εμείς έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας λίγο πριν αλλάξουμε χρονιά. Πριν πάω στο κολέγιο στις ΗΠΑ, δεν είχα συνηθίσει να παίζω μπάσκετ αυτές τις μέρες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω μάθει σε αυτή την κατάσταση και στο μυαλό μου είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολος. Σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλά λάθη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού μπορούμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που τιμωρεί τα λάθη, είναι σε καλό ρυθμό παρά την πρόσφατη ήττα στην Ευρωλίγκα. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα το δείξουμε στο παρκέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …