Κεντρική Β' Εθνική Ρουμελιώτης:”Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παλεύει την κάθε κατοχή”

Ρουμελιώτης:”Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παλεύει την κάθε κατοχή”

roumeliotis

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Κώστας Ρουμελιώτης, αρχικά μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν παίκτες και διοίκηση στην ομάδα. Στη συνεχεία τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτός και το σύνολο του, είναι η απίστευτη κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ρουμελιώτης:

“Έχω την χαρά και την τιμή να καθοδηγώ την ομάδα ενός ιστορικού και οργανωμένου σωματείου, και να συνεργάζομαι με μια εξαιρετική διοίκηση, που αποτελείται από ανθρώπους με καλλιέργεια και ήθος. Διαδέχτηκα δυο ικανότατους συναδέλφους, όπως τους Κώστα Παπαμάρκο και Φώτη Καρακώστα με αξιομνημόνευτη πορεία στον χώρο.

Η ομάδα το καλοκαίρι χτίστηκε για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, δίνοντας βάση στη δημιουργία ενός νεανικού ρόστερ, με την προσθήκη δυο τριών πολύ έμπειρων παικτών. Ωστόσο με τις ανακατατάξεις η ομάδα βρέθηκε στην Β’ Εθνική, και για διάφορους λόγους το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Στα δυο παιχνίδια που βρίσκομαι στην ομάδα, χάσαμε στο τελευταίο λεπτό στην Κόρινθο, και ένα δικό μας παιχνίδι με τον Παπάγου, που έπρεπε να το κερδίσουμε, και το χάσαμε εμείς, δεν το κέρδισε ο αντίπαλος μας.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνέπεια, την προσήλωση των παικτών, τις πάρα πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο και στο video και την προσπάθεια τους. Δυστυχώς το πρόβλημα μας δεν είναι η βαθμολογική μας θέση, αλλά η απίστευτη κακοδαιμονία μας, με τους πάρα πολλούς τραυματισμούς που δεν μας επιτρέπουν να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Για παράδειγμα ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ένας πολύ έμπειρος αθλητής, και ένας από τους βασικούς πυλώνες της δημιουργίας, ο Θάνος Στραγανιώτης δεν έχει βοηθήσει τους τελευταίους δυο μήνες λόγω τραυματισμού, και η απουσία του είναι σημαντικότατη.

Αντιμετωπίζουμε και άλλα τέτοια προβλήματα. Παρόλα αυτά θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα συμπαικτών που θα παλεύει την κάθε κατοχή τον κάθε αγώνα , ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση ως το τέλος του πρωταθλήματος. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο θέλουμε να ξαναφέρουμε τον κόσμο του Κρόνου στο γήπεδο, και επίσης να καταφέρουμε να συνδέσουμε την αντρική μας ομάδας με τις ακαδημίες μας, εκμεταλλευόμενοι την άριστη δουλειά που γίνεται σε αυτές υπό την διεύθυνση του τεχνικού διευθυντή, Γιώργου Περαντωνάκη“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…