Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Ζητούμενο δεν είναι τα playoffs, αλλά οι νίκες”

“Ζητούμενο δεν είναι τα playoffs, αλλά οι νίκες”

nikos oikonomou panionios

Πανιώνιος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Νίκος Οικονόμου, τόνισε μετά το ματς ότι ζητούμενο για την ομάδα του δεν είναι τα playoffs, αλλά οι νίκες.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε, για να έχουμε διάρκεια. Η ομάδα έχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται κάτι καλύτερο. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά ο στόχος μας δεν είναι τα playoffs, αλλά να σωθεί η ομάδα.

Το ζητούμενο είναι να έρθουν οι νίκες και πρέπει να κάνουμε την αρχή από το επόμενο ματς με τον Προμηθέα. Κάνουμε εύκολα λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά πιστεύω. Πρέπει να δουλέψουμε πιο ομαδικά στην επίθεση, γιατί παίρνουμε βιαστικά σουτ. Αν εξαιρέσουμε τα δύο τρίποντα του Λαρεντζάκη, που κι αυτά ήρθαν από δικά μας λάθη. Τα μικρά πράγματα και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, αυτά θα πρέπει να δουλέψουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…