Κεντρική NBA “Θύμα” και “θύτης” ο Γιάννης στο top-10, κορυφή για τον Μάρκανεν! (vid)
NBA

“Θύμα” και “θύτης” ο Γιάννης στο top-10, κορυφή για τον Μάρκανεν! (vid)

giannis brown hayward

Πρόκειται, αναμφίβολα, για ένα από τα κορυφαία ημερήσια top-10 της χρονιάς, με όλες ανεξαιρέτως τις φάσεις να αξίζουν την προσοχή του κοινού. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην είναι κομμάτι αυτής της ιστορίας, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να εντυπωσιάζει εις διπλούν αλλά ο Τζέιλεν Μπράουν αποφάσισε να του “κλέψει” ένα κομμάτι της “λάμψης” του.

Ειδικότερα, ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο νο.9, “παγώνοντας” τον Τζέισον Τέιτουμ με μια διπλή crossover και σαρώνοντας στον δρόμο του για το καλάθι, εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημά του σε δύναμη και ύψος. Ο “Greek freak”, όμως προσγειώνεται και στο νο.7, εκεί όπου βουτάει προς το καλάθι μετά το πικ-εν-ρολ και καρφώνει με μανία, πατώντας από τις διακεκομμένες γραμμές!

Ο Αντετοκούνμπο βρέθηκε και στη 2η θέση του top-10 αλλά για τελείως λανθασμένο λόγο. Συγκεκριμένα, ο Τζέιλεν Μπράουν έκανε το drive προς το καλάθι και κάρφωσε με το αριστερό χέρι στο πρόσωπο του ηγέτη των Μπακς, κάνοντας, μάλιστα και flex μέσα στο πρόσωπό του! Είναι μια από τις λίγες φορές που ο Γιάννης ηττάται κατά κράτος σε “μάχη” της ρακέτας.

Στην κορυφή΄του top-10 βρίσκεται ο Λάουρι Μάρκανεν, με τον θαυματουργό Φινλανδό να πετυχαίνει το κάρφωμα της ζωής του, πετώντας πάνω από τον Νίκολα Βούτσεβιτς! Τέλος, το “poster” του Νόα Βόνλε στον θεόρατο, Άλεξ Λεν, το “πάρε-δώσε” ανάμεσα σε Μπιέλιτσα και Τζάρεν Τζάκσον, καθώς και το περίτεχνο λέι-απ του Μάιλς Μπρίτζες συνθέτουν μια απίθανη λίστα!

Το top-10 της ημέρας (21/12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…